...

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012


Τηλεκίνηση


Τηλεκίνηση είναι η μετακίνηση αντικειμένων με επιστημονικά ανεξήγητα μέσα, όπως τη χρήση εσωτερικών δυνάμεων. Η ψυχοκινητική είναι η παραγωγή κίνησης σε φυσικά αντικείμενα εξασκώντας πάνω σε αυτά ψυχικές ή πνευματικές δυνάμεις. Ο Uri Geller ισχυρίζεταί ότι... μπορεί να λυγίσει κουτάλια και να σταματήσει ρολόγια χρησιμοποιώντας μόνο τη σκέψη του για τον έλεγχο εξωτερικών αντικειμένων. Άλλοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαναγκάσουν μολύβια
να στροβιλίζονται πάνω στο τραπέζι μόνο με τη θέληση τους. Η ποικιλία των τρικ που χρησιμοποιούνται για την επίδειξη ψυχοκινητικών δυνάμεων είναι ατελείωτη.

Βελτιώνοντας της τηλεκινητικές σας ικανότητες

Πολλοί λένε ότι δοκίμαζαν αρκετό καιρό την τηλεκίνηση αλλα δεν κατάφεραν να το επιτύχουν. Ο λόγος της αποτυχίας τους είναι πάντα ο ίδιος, πιστεύουν ότι η προσπάθει 2 εβδομάδων είναι αρκετό διάστημα. Αυτό ξεχάστε το. Η τηλεκίνηση αξίζει την υπομονή σας. Οι πολύ προικισμένοι το πετυχαίνουν εντός 2 εβδομάδων, αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρειάζονται μήνες ίσως και χρόνια. Μερικά tips για να φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας είναι τα ακόλουθα:

1ον: Κάντε διαλογισμό καθημερινά για 30 λεπτά ή έστω 15 αν το προγραμμά σας δεν σας επιτρέπει περισσότερο.

2ον: Επιχειρήστε ΤΚ τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, ή δυνατόν δύο. Δώστε στον εαυτό σας 30-60 λεπτά προσπάθειας.

3ον: Συγκεντρωθείτε σε μια μέθοδο για τουλάχιστον μια εβδομάδα, αν δεν δείτε αποτελέσματα, αλλάξτε μέθοδο.

4ον: Να είστε χαλαροί, αντί να το λαμβάνετε πολύ στα σοβαρά, σκεφτείτε το σαν ένα πείραμα ή καλύτερα σαν ένα παιχνίδι. Εάν προσπαθείτε πολύ σκληρά στο τέλος το μόνο που θα επιτύχετε είναι εκνευρισμός και ένταση.

5ον: Μην εγκαταλείπετε!!

6ον: Μην πείτε ποτέ στον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να το κάνετε, γιατί ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

7ον: ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

Από πού να ξεκινήσετε υπάρχουν ορισμένα πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να εργαστείτε λιγο πριν μπορέσετε να πετύχετε το παραμικρό σχετικά με την τηλεκίνηση. Σε αυτό το κομμάτι θα πραγματευτούμε τα εμποδία που πρέπει ο καθένας από εμάς να ξεπεράσει και τις ασκήσεις που πρέπει να ακολουθήσει.

1ον: ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.
Yπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το έχουν πετύχει και το εξασκούν καθημερινά. Είναι ένα χάρισμα που το έχουν όλοι οι άνθρωποι. Βάλτε αυτό καλά στο μυαλό σας πριν προχωρήσετε περαιτέρω. Η αμφιβολία είναι σαν ένα τείχος ανάμεσα σε σας και την ΤΚ. Για αυτό ξεπεράστε αυτό το τείχος και αφήστε το πίσω σας για τα καλά. Δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε στην αναζήτηση σας για την αλήθεια, ειδικά όταν πρόκειται για τις δυνάμεις του μυαλού.


2ον: ΛΟΓΙΚΗ...Εντάξει, ζείτε σε ένα πρακτικό κόσμο, είναι απόλυτα φυσιολογικό να προσπαθείτε να λογικοποιήσετε τα πάντα. Μην το επιχειρήσετε. Αφήστε την πρακτικότητα κατά μέρος, και όταν θα επιτύχετε την ΤΚ θα δείτε τότε πόσο ανόητη είναι ή όλη ένοια της λογικής. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα φτάσετε σε αυτό το σημείο.


3ον: ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ...Γιατί θέλετε να μάθετε ΤΚ; Οι λόγοι που σας ωθούν σε αυτό πρέπει να είναι θετικοί και οι προθέσεις σας αγνές. Εάν επιθυμείτε να μάθετε ΤΚ με απώτερο σκοπό να βλάψετε ανθρώπους, να κερδοσκοπήσετε ή απλά να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας, τότε απλά ξεχάστε το. Επιχειρήστε ΤΚ για να εξασκήσετε το μυαλό, και για να προκαλέσετε την πραγματικότητα. Μην το επιχειρήσετε μέσα στα πλαίσια κάποιας φτηνής δόξας. Εάν αυτοί είναι οι σκοποί σας τότε δε θα σας βγάλει πουθενά.(ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ)


4ον: ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ.
Θεωρήστε το ως προαπαιτούμενο. Πάρτε τα πράγματα ένα ένα κάθε φορά. Ο διαλογισμός είναι το κλειδί για την προετοιμασία του μυαλού για την τηλεκίνηση. Το λύγισμα του κουταλιούΔιαλογιστείτε για μισή ώρα.Βρέστε ένα κουτάλι ή πηρούνι.
Κρατήστε το στα χέρια σας.Καθήστε σε ένα ήσυχο μέρος, αναπνεύστε βαθιά, και χαλαρώστε. Δραπετεύστε πνευματικά από όλες σας τις σκέψεις και τους θορύβους.
Με τα μάτια σας κλειστά, τρίψτε με τα δάκτυλα σας απαλά την επιφάνεια της άκρης του κουταλιού (χερούλι).Νιώστε την επιφάνεια χωρίς απαραίτητα να το σκέφτεστε.
Γίνετε 'ένα' με αυτό, τα άτομα του μέταλλου αναμιγνύονται με τα άτόμα των δακτύλων σας και με τον αέρα έτσι που να αιωρούνται μαζί λες και βρίσκονται σε υγρή μορφή.
Φανταστείτε ότι έχει λιώσει σε υγρό (ή καλύτερα οτι ειναι Ενέργεια και οχι ύλη).Αυτή η άσκηση πιθανόν να χρειαστεί αρκετές προσπάθειες (Έιναι καθαρά θέμα νοητικού επιπέδου του κάθε ανθρώπου).
Θα αρχίσετε σιγά σιγά να νιώθετε την ενέργεια και την ζεστασιά στο μέταλλο.Εκείνη τη στιγμή νιώθετε την ενέργεια, λυγίστε το!
Μην χρησιμοποιήσετε φυσική δύναμη πάνω του δεν δοκιμάζετε την ικανότητα σας να λυγίσετε το κουτάλι με τα χέρια σας.
Ξέρετε ήδη πώς να το κάνετε αυτό. Το μυαλό σας είναι αυτό που δοκιμάζετε στη συγκεκριμένη άσκηση.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

Επιλέξτε ένα μικρό, ελαφρύ αντικείμενα κατά προτίμηση κατασκευασμένο από ελαφρύ μέταλλο όπως π.χ. ένα φτηνό δακτυλίδι.Αδειάστε εντελώς το μυαλό σας. Δεν πρέπει να έχετε κανένα περισπασμό, και προσπαθήστε να μην αφήσετε λανθασμένες σκέψεις στο μυαλό σας, αλλιώς θα χάσετε την αυτοσυγκέντρωση σας,

Η αυτοσυγκέντρωση είναι ζωτικής σημασίας.Κτίστε ένα τούνελ ανάμεσα σε σας και στο αντικείμενο.
Σχηματίστε μια νοητή εικόνα αυτού του τούνελ ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο. Βλέπετε μόνο το αντικείμενο.

Όλα τα άλλα βρίσκονται εκτός του τούνελ, και κατ' επέκτασιν εκτός του οπτικού σας πεδίου.

Τώρα φανταστείτε το χέρι του μυαλού σας να βγαίνει και να τραβάει το αντικείμενο προς τα μέσα.

Όταν νιώσετε το τράβηγμα, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε ήχους στο κεφάλι σας που να εισηγούνται ισχυρό μαγνητικό πεδίο (μμμμ…….μμμμμ…….μμμμ……) Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά δουλεύει.Μην περιμένετε να το πετύχετε από την πρώτη φορά που θα το επιχειρήσετε.
Προσπαθήστε ξανά και ξανά.
Εάν δεν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και υπομονή σε αυτό το εγχείρημα τότε μην το επιχειρήσετε καθόλου.


Υ.Γ> Ως βασικούς παράγοντες πρέπει να έχετε κάνει και τα εξής...

1ον> Αποχή απο το κρέας (τόσο σε κόκκινο οσο και άσπρο) τουλάχιστον μια εβδομάδα πρίν,και κατανάλωση μονο των καρπών των δέντρων (π.χ όσπρια,άφθονα λαχανικά και φρούτα,απο 'κρέας' το πολύ μέχρι ψάρι).
(Για την αποτοξίνωση του σώματος)

2ον> Αποχή απο τον έρωτα για τουλάχιστον 1 μήνα

3ον> Πίστη στον ευατό σας

4ον> Επίκληση κάποιας θετικής δύναμης (Κάποιον Αγιο ή τον ίδιο τον Χριστό.Δέν κάνω πλάκα.Θυμηθήτε τα λόγια του Χριστού μας...>...)

5ον> Κατανόηση οτι ο κόσμος που ζούμε είναι ο "ψεύτικος",μια κακή απομίμηση του πραγματικού ('Οπως επίσης οτι ολα τα υλικά που "βλέπουμε" είναι μόνο καθαρή ενέργεια της ίδιας κατάστασης που ονομάζουμε ΣΥΜΠΑΝ...)

6ον> Βασικός παράγοντας έχωντας αποτοξηνώσει σώμα αλλα και νου με ψυχή (Πλήρης Διάυγεια δηλαδη) είναι και το εξής.Όταν νιώσετε μια ενόχληση στην κοιλιά (ΟΧΙ στο στομάχι,στο ύψος του ομφαλού που βρίσκετε το τσάκρα του ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ),μια μορφή ενέργειας περισσότερο και οχι ενόχληση,αυτό είναι το "σημάδι",οτι το σώμα σας είναι έτοιμο...(Σε συνδίασμο πάντα και με τα υπόλοιπα)

7ον> Αν δεν έχετε την κατάλληλη προετοιμασία λοιπόν και πίστη σε ολα αυτά μην το επειχηρίσετε καθόλου...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...............!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ.............!!!

ΠΗΓΗ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2138.html
Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)