...

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012
«Αγαπητέ Ομπάμα, ιδού η μητέρα σου!» , αυτό ήταν το μήνυμα των anonymous
ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ομπάμα ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!!!!!!ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .... ΤΟ @%#ΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ.....ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
«Αγαπητέ Ομπάμα, ιδού η μητέρα σου!» , αυτό ήταν το μήνυμα των anonymous, που εμφανίστηκε τον Αύγουστο σε ένα λογαριασμό του twitter που συνδέεται με την διεθνή ομάδα χάκερ!
Οι χάκερς «ανέβασαν» στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της μητέρας του Ομπάμα, Ann Dunham, σε γυμνές της πόζες από την δεκαετία του ’50.
Παρόμοιες φωτογραφίες είχαν δημοσιευτεί σε ένα Πολωνικό site το 2008, όπως μεταδίδουν οι Ιταλικές ιστοσελίδες από όπου βρήκαμε την είδηση, με την ευκαιρία των Αμερικανικών εκλογών με σκοπό να πλήξουν τον μετέπειτα πρόεδρο της Αμερικής στην προεκλογική του εκστρατεία.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι anonymous όπως διευκρινίζουν δεν έχουν στόχο την σπίλωση του Ομπάμα ενόψει των Αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου, αλλά ήταν μια απάντηση και ένδειξη συμπαράστασης στην διεθνή δικαστική δίωξη εναντίον του ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange.
Στις φωτογραφίες εκτός από τη μαμά του Ομπάμα σε διάφορες πόζες υπάρχει και μια οικογενειακή φωτογραφία με τον μικρό Μπαράκ στην αγκαλιά της.
Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ


http://greek-observatory.blogspot.com/2012/10/blog-post_303.html
Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)