...

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι τυχαίο που ο Ησίοδος δεν είναι μέσα στην διδακτάια ύλη των νεοελληνικών σχολείων !
Δείτε το γιατί ...

Αυτά που αναφέρει προφητικά ο Ησίοδος πριν από κάθε πολιτισμό διαδραματίζονται σήμερα ! "Παγκοσμιοποίηση" "Περικοπή συντάξεων", "Το τέλος του γνωστού ως σήμερα κόσμου", "Μη βάζοντας στο νου την οργή του θεού".
Από το 8.37 του βίντεο και μετά....
όμως δώστε λίγο παραπάνω βάση : "Και την χρωστούμενη θροφή στους γέρους των γωνιούς που τους ανέθρεψαν ούτε κι αυτή δεν θα δίνουν"
Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε σχεδόν 12'.30" λεπτά από την ζωή σας για να δείτε ένα βίντεο που θα..... σας ανοίξει λίγο τα μάτια και ίσος καταλάβετε γιατί ζούμε έσχατους καιρούς.
Ένα ποιητικό παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας γραμμένο από τον Ησίοδο το 730 π.Χ. περίπου.
Το γένος το σιδερένιο είμαστε εμείς; Πότε θα μας ξολοθρέψει ο μεγάλος Δίας , εμάς το γένος το λιγόζωο , το τιποτένιο , το χωρίς αιδό και δικαιοσύνη ... (;)
Δείτε το Βίντεο ..... Και πιο γένος θα ακολουθήσει ;

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)