...

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013


Στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων και σχολιασμών από συναδέλφους της έχει βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η εντυπωσιακή ξανθιά και καλλίγραμμη αστυνομικίνα η οποία υπηρετεί σε τμήμα εκτός Πατρών, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Και όλα αυτά με αφορμή τις… περίεργες, όπως λέγεται, ερωτικές της προτιμήσεις, καθώς μπορεί να είναι παντρεμένη και να παρουσιάζει προς τα έξω την εικόνα της σωστής και σεμνής συζύγου, ωστόσο οι φήμες για τις… ομοφυλοφιλικές συνευρέσεις της κυριολεκτικά οργιάζουν! Και μάλιστα λέγονται πολλά για τις κρυφές συναντήσεις της με άλλες γυναίκες, ενώ έχουν γίνει γνωστές σε ευρύ κύκλο συναδέλφων της, κι όχι μόνο, συγκεκριμένες περιπτώσεις ερωτικών της περιπτύξεων με το ωραίο φύλο. Οι φήμες όμως άρχισαν να γίνονται πιο έντονες τον τελευταίο μήνα λόγω ενός δημόσιου διαπληκτισμού της με μία από τις γυναίκες, και συγκεκριμένα μία έμπορο, με την οποία διατηρούσε σχέση για καιρό. Λέγεται ότι οι δυο τους συναντιόντουσαν κρυφά για περισσότερο από επτά μήνες και ότι η ένστολη έδινε στην άλλη υποσχέσεις ότι για χάρη της θα… χώριζε τον άνδρα της! Και μάλιστα φέρεται να είχε δεσμευτεί ότι αυτό θα το έκανε όταν θα κατάφερνε να έπαιρνε μία μετάθεση σε συγκεκριμένη περιοχή που επιθυμούσε. Η μετάθεση «ήρθε», αλλά περί χωρισμού ούτε λόγος. Έτσι η έμπορος έγινε έξω φρενών και πριν από ένα μήνα περίπου δεν δίστασε να εμφανιστεί έξω από το αστυνομικό τμήμα περιμένοντας την ένστολη να σχολάσει. Και όταν την είδε άρχισε να της επιτίθεται φραστικά κατηγορώντας της ότι την… πρόδωσε και άλλα σχετικά, προδίδοντας σε όσους άκουγαν τα… παραμέσα!
Και με …πρώην του άνδρα της;
Από την ημέρα του επεισοδίου (το οποίο δεν έλαβε καμία συνέχεια) άρχισαν να βγαίνουν κι άλλα στη… φόρα! Σε παρέες ακούγονταν πολλές «πικάντικες» ιστορίες για την μυστική ερωτική ζωή της εν λόγω κυρίας. Αλλά το πιο εντυπωσιακό από όλα όσα ελέχθησαν ήταν ότι μεταξύ των πολλών κατακτήσεών της σε γυναίκες ήταν και δύο …πρώην ερωτικές σύντροφοι του συζύγου της. Ο οποίος, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, είναι κι αυτός στο κόλπο, απολαμβάνοντας τα ερωτικά τρίγωνα μεταξύ του ιδίου, της γυναίκας του και της πρώην συντρόφου του!
http://cocapola.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9078.html#more
Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)