...

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013Ένα αστείο βίντεο που δείχνει πως η μουσική ανασταίνει και νεκρούς.

Τα πανέξυπνα διαφημιστικά έχουν γίνει πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Και στο παραπάνω αστείο βίντεο η διαφημιζόμενη εταιρεία βρήκε τον τρόπο να προωθήσει το προϊόν της (ηχοσυστήματα αυτοκινήτου), βάζοντας τον οδηγό νεκροφόρας σε ρόλο γητευτή σέξυ κοπέλας, που οδηγώντας το αυτοκίνητο της σταματά στο φανάρι δίπλα του.

Ο οδηγός της νεκροφόρας την πέφτει στη σέξυ οδηγό, που ακούει δυνατά μουσική στο αυτοκίνητο της από το «τέλειο» ηχοσύστημα.

Τελικά η μουσική είναι τόσο ξεσηκωτική και ακούγεται τόσο καλά, που στο φινάλε ο νεκρός ανασταίνεται, παρατά τη νεκροφόρα και βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της κοπέλας.

Αραγε για την όμορφη κοπέλα έγινε αυτό ή για την άπαιχτη μουσική; Παρακολουθείστε το σχετικό αστείο βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

http://www.anekdota-asteia.gr/1274/mousiki-anastainei-nekrous


Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)