...

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015


Η εργαζόμενη που βρήκε τον τρόπο να περνάει και μόνη της καλά…

«Καρδιοπάθειες» προκαλεί ο διάλογος της εργαζόμενης στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου με μία άλλη άγνωστη γυναίκα στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για το διάλογο που έγινε στο διαδίκτυο, ανάμεσα σε δύο λεσβίες, οι οποίες, φέρονται να είναι σφοδρά ερωτευμένες μεταξύ τους, τόσο που φτάνουν στο σημείο να κάνουν cyber sex , ξεσηκώνοντας την φαντασία όλων όσων έτυχε να τον ακούσουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η μία από τις δύο γυναίκες του διαλόγου, είναι νοσοκόμα που εργάζεται σε καρδιολογική κλινική νοσοκομείου της ευρύτερης περιοχής, η οποία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, έχει μεγάλη πέραση στους άνδρες, μόνο που τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι τους βαρέθηκε!

Έτσι το γύρισε στις γυναίκες, ψάχνοντας αγαπημένες στο διαδίκτυο. Μόνο που μερικές φορές είναι απρόσεκτη στο «σερφάρισμα» και ιδού τα αποτελέσματα. Πάντως, ο διάλογος μεταξύ των δύο γυναικών είναι ιδιαίτερα «καυτός», με πολλούς σεξουαλικούς όρους και προκαλεί καρδιοπάθειες, παρόλο που οι δύο πρωταγωνίστριες είναι σε απόσταση.

Σκεφτείτε, δηλαδή, τι θα γινόταν αν κάποια στιγμή οι δύο γυναίκες βρίσκονταν κοντά…

patrasevents

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)