...

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015Μπορεί το πρωκτικό σεξ να αποτελεί την απόλυτη ανδρική επιθυμία, ωστόσο σύμφωνα με νέες έρευνες, το συγκεκριμένο είδος διείσδυσης αρέσει πολύ και στις γυναίκες, καθώς όπως δήλωσε το 94% όσων ρωτήθηκαν, φτάνουν πάντα σε οργασμό.

Στην έρευνα που έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχαν 1.931 γυναίκες από 18 έως 59 ετών, οι οποίες κλήθηκαν να αποκαλύψουν με ποιο τρόπο καταφέρνουν σχεδόν κάθε φορά να έρθουν σε οργασμό συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών στάσεων αλλά και το είδος της διείσδυσης.

Η συντριπτική πλειοψηφία υποστήριξε πως το πρωκτικό σεξ τις οδηγεί κάθε φορά στην κορύφωση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν οι ίδιες αγαπούν ή όχι το συγκεκριμένο είδος σεξ.

Όπως και να έχει, το συμπέρασμα είναι πως το πρωκτικό προσφέρει απόλαυση και στις δύο πλευρές αφού τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό ευκολότερα από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη στάση – ακόμα και από το στοματικό σεξ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)