...

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015
Κάπως αμφιλεγόμενο χαρακτηρίζεται το έργο του καλλιτέχνη Andrew Tarusov, ο οποίος μεταμόρφωσε μερικές από τις πιο διάσημες πριγκίπισσες της Disney σε ελαφρώς αισθησιακές pin-up φιγούρες.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης, που ζει κι εργάζεται στο Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε δέκα πολύ γνωστές πρωταγωνίστριες της Disney, τις οποίες έκανε να μην απευθύνονται πια σε… όλη την οικογένεια αλλά μόνο σε ενήλικο κοινό.
Από τη γυμνή Άριελ μέχρι τη Χιονάτη στο κρεβάτι με έναν από τους νάνους, ο Tarusov έδωσε μια σεξουαλική πινελιά στις αγαπημένες ηρωίδες των παιδιών.
Οι πριγκίπισσες της Disney είναι αγαπημένο υλικό για πολλούς καλλιτέχνες και τα τελευταία χρόνια αρκετοί καλλιτέχνες τους έδωσαν ρόλους πολύ διαφορετικούς από αυτούς που ξέρουν τα παιδιά.


Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/12/disney.html#ixzz3tkkDCTDc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)