...

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015Οι περισσότερες γυναίκες δεν παραδέχονται καν ότι επισκέπτονται ιστοσελίδες πορνό, ωστόσο τα αναλυτικά αποτελέσματα επισκεψιμότητας που έδωσαν στη δημοσιότητα τρία εκ των πιο δημοφιλών site σεξουαλικού περιεχομένου τις ξεμπροστιάζουν για τα καλά!

Σύμφωνα με την έρευνα, το 50% των γυναικών παρακολουθεί συστηματικά πορνό, ενώ το 9% παραδέχεται πως επισκέπτεται καθημερινά sites πορνό προκειμένου να… ικανοποιηθεί. Το πιο ωραίο; Το 40% θα τολμούσε να γυρίσει το δικό του ροζ βίντεο!

Τι γίνεται όμως με τις γνωστές σε όλους μας κατηγορίες βίντεο που υπάρχουν στα sites; Αν νομίζετε πως οι γυναίκες αρέσκονται να περνούν τις ώρες τους στις κατηγορίες «women friendly» και τα συναφή, πλανάστε πλάνην οικτρά! Φαίνεται πως οι θηλυκοί επισκέπτες των site πορνό είναι πιο kinky από ό,τι νομίζατε, μιας και προτιμούν δύο κατηγορίες που οι άντρες λατρεύουν και οι ίδιες… αποθεώνουν!

Ποιες είναι αυτές; Το τρίο και το λεσβιακό! Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν τις πιο κρυφές τους φαντασιώσεις…


http://www.okokoras.gr/2015/12/17/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)