...

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016
Όταν η Alexandra Apostolidis για να διαφημίσει την δουλειά της "αναγκάζεται" να φωτογραφηθεί γυμνή, τότε αναστενάζει όλη η Αυστραλία .. Ακόμα μια Ελληνίδα του εξωτερικού που μας κάνει υπερήφανους.
Η Αλεξάνδρα Αποστολίδη (Alexandra Apostolidis) από τη μακρινή Αυστραλία μας προσφέρει το ολόγυμνο κορμί της και νοιωθουμε υπερηφανοι για τις Ελληνίδες που προσπαθούν μακρια από τη μητερα πατριδα.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρεπει να αναφερουμε ότι είναι μοντελο, και σχεδιαστρια μόδας, και επειχειρεί με επιτυχία ..

Της ευχόμαστε πιο συχνά να επισκεπτετε την Ελλάδα, όπως και πιο τακτικά να ανεβαζει όμορφες φωτογραφίες της σαν αυτές που ακολουθούν:

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)