...

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016Η Nina Agdal μάλλον σκέφτηκε ότι έχει καιρό να δει το πρόσωπό της να παίζει στα media και αποφάσισε να δώσει μία μικρή ώθηση στο παιχνίδι της δημοσιότητας.
Καλύτερος συνδυασμός για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει από το γυμνο + social media. Η 23χρονη φώναξε κάποιον να κρατάει την κάμερα, έμεινε μόνο με το σλιπάκι, έβαλε και τα χέρια της πάνω στο γυμνό της στήθος (γιατί «είμαστε και σεμνά κορίτσια κατά πολύ βάθος») και ανέβασε μετά τη φωτογραφία στο Instagram.

Και όλα αυτά για να μοιραστεί τα προβλήματά της με τους followers της, καθότι δεν την είχε ενημερώσει κανείς για τις υπεριώδεις ακτίνες και έτσι η αθώα Nina κάηκε από τον ήλιο.Η νεαρά πάντως χρησιμοποιεί συχνά πυκνά το Instagram για να μοιραστεί προσωπικές της ανησυχίες και ημίγυμνες πόζες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)