...

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016


Όλοι οι άντρες διεγείρονται από μία γυναίκα που φοράει γόβα στιλέτο. Είτε αυτή περπατάει, είτε είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ απέδειξαν επιστημονικά ότι το ισχυρό φύλο ερεθίζεται όταν μία γυναίκα πέφτει στο κρεβάτι με τα ψηλοτάκουνα.Αρκεί τα παπούτσια να είναι σέξι κι όχι παντόφλες ή χοντροκομμένες μπότες, όπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες.
Οι γόβες στιλέτο ανεβάζουν την θερμοκρασία, δείχνοντας τα πόδια μακρύτερα και ωραιότερα.Επιπλέον, όταν μία γυναίκα φοράει ψηλοτάκουνα την ώρα του σεξ, δείχνει στον άντρα ότι με το τακούνι της μπορεί να προβάλει αντίσταση, να αμυνθεί.Όπως επισημαίνει στη γερμανική εφημερίδα “Bild” η «δασκάλα του έρωτα» Βανέσα ντελ Ράε, τα γυναικεία τακούνια διαγείρουν την ανδρική φαντασία:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)