...

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει το ζευγάρι που «κουνιέται» με πάθος!


Viral έχει γίνει το βίντεο που φέρεται να είναι από την Πάτρα και το οποίο δείχνει μία γυναικεία παρουσία να κάνει σεξ στο μπαλκόνι της!

Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει κάνει ήδη αρκετά views από τους χρήστες του διαδικτύου που μπαίνουν για να δουν τι γίνεται.

Η λήψη βέβαια του βίντεο, φαίνεται ότι είναι με κινητό και προφανώς έχει παρθεί από ένα διαμέρισμα που είναι απέναντι από το μπαλκόνι της εν λόγω φοιτήτριας.

Το βίντεο είναι διάρκειας δύο λεπτών και 21 δευτερολέπτων. Σε αυτό φαίνεται ένα ζευγάρι να κάνει... τα δικά του κάτω από την τέντα.

Είναι προφανές ότι αυτός που έχει βγάλει το βίντεο ήξερε καλά τι έκανε, γνώριζε τις συνήθειες του ζευγαριού και καιροφυλακτούσε, στήνοντας καρτέρι για ώρες για να πάρει αυτό που ήθελε.

Και να που τα κατάφερε, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν πως τα... μπαλκόνια έχουν μία άλλη θέα και ότι τελικά η Πάτρα είναι πράγματι μία άκρως ερωτική και σεξουαλική πόλη.

Απλά βρε παιδιά. Υπάρχουν και κρεβάτια...http://www.patrasevents.gr/article/227419-deite-video-foititria-stin-patra-kanei-seks-sto-balkoni-tis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)