...

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Κάνε τον οργασμό σου να κρατήσει 15 λεπτά!Για τις περισσότερες γυναίκες, η κορύφωση είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων, αφού η διάρκεια της φτάνει το πολύ τα 30 δευτερόλεπτα ακόμα και για τις τυχερές πολυοργασμικές ανάμεσα μας.
Όμως σύμφωνα με τον έναν από τους πολυσυζητημένους αμερικανούς συγγραφείς υπάρχει τρόπος να απολαύσεις παρατεταμένους οργασμούς-γίγαντες απλά ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τεχνική με τη βοήθεια του συντρόφου σου.
Από την Ελεονώρα Γαλάτη
Στο δεύτερο βιβλίο του που εκδόθηκε το 2010 και φέρει τον τίτλο «Το σώμα των τεσσάρων ωρών», ο πολυπράγμων -και αμφιλεγόμενος για κάποιους- Τίμοθι Φέρις (The 4-Hour Body - Timothy Ferriss) εξηγεί πώς μπορείς μέσα σε μόλις λίγες ώρες να χάσεις βάρος, να απολαύσεις εκπληκτικό σεξ και να γίνεις… υπεράνθρωπος ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές.
Μεταξύ άλλων, προσεγγίζει και το θέμα του γυναικείου οργασμού με σκοπό την παράταση της ηδονής για τις γυναίκες εκείνες που ήδη έχουν αποκτήσει μια εξοικείωση με το σεξ, μέσα από πέντε κινήσεις:
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)