...

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

5 κανόνες για τέλειο γλειφομούνι!


Αιδοιολειξία και αιδοιολειχία η σεξουαλική πρακτική του ερεθισμού του αιδοίου με το στόμα, ιδίως με τα χείλη και τη γλώσσα, με σκοπό τη διέγερση και την πρόκληση ερωτικής ηδονής, ο στοματικός έρωτας με σκοπό την ηδονή της γυναίκας
Συγγενικές λέξεις αιδοίο, αιδοιολείκτης!

Κοινώς,το γλειφομούνι, κι όχι γλυφομούνι. Οκ, ξεκαθαρίσαμε την ορθογραφία της λέξης. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το να μάθεις την ορθογραφία του, από μόνο του δε λέει τίποτα. Όπως επίσης και δε λέει τίποτα το να της πεις «ξάπλα μάνα μου να σου κάνω ένα γλειφομούνι να σου ’ρθει ο θάνατος». Το θέμα, κύριοι, είναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Αλλιώς, ότι και να λες εσύ, εμείς τα ακούμε βερεσέ. Όπως κι εσείς κυρίες μου, να φροντίσετε να μην έχετε «συζυγικό καβγά» με το ξυραφάκι. Δηλαδή μπλιάξ. Γι’ αυτό το ποστ, είναι υπεύθυνα όσα αρσενικά δε κάνουν γλειφομούνι, αλλά γλυφομούνι. Τι δαγκάνεις κύριος; Μουνί είναι!
Είναι απόλαυση για σας να παίρνετε μία άνετη στάση και να προσφέρετε στη γυναίκα σας ένα καλό γλειφομούνι. Παραθέτουμς παρακάτω μερικές συμβουλές οι οποίες, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα στείλουν τη γυναίκα σου αδιάβαστη… Πάμε!

1. Πρέπει να το θες. Δεν μπορείς να το κάνεις μόνο γιατί δε σου ’ρχεται κάτι καλύτερο ή, ακόμα χειρότερα, ελπίζοντας ότι θα «πιάσει το νόημα» και θα σου κάνει κι αυτή με τη σειρά της μια πίπα. Όταν την ακούς να βογγάει και να τρέμει, έκανες την αρχή!


2. Αργά! Αργές κινήσεις! Ξεκίνα με μικρά, αργά κτυπήματα της γλώσσας και δώσε βαθμιαία μεγαλύτερη διάρκεια στα χτυπήματα (καλύπτοντας οπωσδήποτε και την κλειτορίδα), αλλά κράτα τον ρυθμό πάντα αργό. Να καταλαβαίνει τι νιώθει ρε φίλε.


3. Χρησιμοποίησε δυνατά την γλώσσα! Μη κρατάς τη γλώσσα σου χαλαρή ενώ παίζεις με την κλειτορίδα, καλύτερα με την άκρη γλείψε όλη την περιοχή. Η απαλή γλώσσα είναι ευχάριστη αλλά η σκληρή μπορεί να είναι φανταστική!

4. Για να δω χεράκια! Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα. Χρησιμοποίησε καθαρό χεράκι, με περιποιημένο νύχι –ένα μανικιούρ δεν θα έβλαπτε πού και πού- και παίξε με το εσωτερικό του αιδοίου, ενώ η γλώσσα σου συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα εξωτερικά. Όσο περισσότερα νιώθει, τόσο το καλύτερο!

5. Παίξε με τον πρωκτό της! Όταν το «καλό» σου δάχτυλο ταξιδεύει μέσα στον υγρό κόλπο της, χρησιμοποίησε τον αντίχειρα για να τρίψεις απαλά την περιοχή του πρωκτού της. Εάν αντιδρά με έναν πολύ θετικό τρόπο, βούτηξε ένα δάχτυλο στους χυμούς της και χώσε το αργά στον κώλο της. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! Αφού μπει εκείνο το δάχτυλο στην πίσω πόρτα, δεν πρέπει να το βάλεις ξανά μπροστά!!!!

http://www.sirina.tv/article/16000/5-kanones-gia-teleio-gleiphomouni

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)