...

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

με λένε Μίνα (δεν ειναι το πραγματικό μου όνομα, αλλά θα καταλάβεις γιατί χρησιμοποιώ ψευδώνυμο), είμαι 31 χρονών και είμαι παντρεμένη περίπου 5 χρόνια.
Ζω σε μια πόλη της επαρχίας όπου μεγάλωσε ο άντρας μου και μετακομίσαμε λίγο διάστημα αφού παντρευτήκαμε. Εγώ κατάγομαι από Αθήνα, όπου και γνωρίστηκα με τον σύζυγό μου όταν δούλευε εδώ.
Ο γάμος μου δεν είναι κακός, θα ελεγα το αντίθετο. Με αγαπάει πολύ, τον αγαπώ και εγώ, γιατί μου φέρεται πολύ καλά. Ταξιδεύουμε που και που, βγαίνουμε και κάνουμε πράγματα, όσο μας επιτρέπει το περιβάλλον και οι ευκαιρίες μιας επαρχιακής πόλης και το φικι φικι είναι καλό. όχι κάτι συναρπαστικό, αλλά καλό.


Όμως, εδώ έρχεται το «θέμα» μου: έχω σχέσεις, εδώ και περίπου έναν χρόνο, με δυο φίλους του. Ξέρω πως ακούγεται…κάπως, αλλά συμβαίνει. Ο ένας είναι αρκετά κοντινός του φιλος, ο άλλος απλός γνωστός θα έλεγα και μαλιστα παντρεμένος και αυτός. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ήταν δυο ιστορίές που απλώς συνέβησαν, υπήρξε έλξη έντονη και με τους δυο (κανείς δεν ξέρει τη σχέση μου με τον άλλο) και ευτυχώς ειναι πολύ εχέμυθοι και όλα έχουν παραμείνει μυστικά.


Είχα από πολύ μικρή έντονη ζωή, την οποία περιόρισα όταν γνώρισα τον νυν σύζυγό μου, με τον οποίο ήμουν μονογαμική μεχρι πριν αυτές τις περιπτώσεις.
Έχω μπερδευτεί. Ναι μεν με τον άντρα μου δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο, ομως μου λείπει η έξαψη του έντονου πάθους που μου δίνουν οι δυο άλλοι. Δεν με ενδιαφέρον οι ηθικολογίες, και θα εκτιμουσα να μην μου άρχιζες τίποτε τέτοιες συμβουλές, γιατί ξέρω τι συμβαίνει, απλώς δεν είμαι σίγουρη προς τα που να καταλήξω.
Πηγή:

olagossip.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)