...

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Η καριόλα η γυναίκα μου

Αποτέλεσμα εικόνας για Η καριόλα η γυναίκα μου

Είμαι ο Παναγιώτης και είμαι παντρεμένος με την Λίτσα εδώ και δέκα χρόνια. Εγώ είμαι 40 ετών και η Λίτσα 34. Έχουμε αγοράσει ένα τροχόσπιτο και το έχουμε εγκαταστήσει σε ένα γνωστό μέρος στην Χαλκιδική. Κάθε Σαββατοκύριακο τα καλοκαίρια είμαστε εκεί, δέκα μέτρα από την παραλία.

Μια Κυριακή πρωί και ενώ είχαμε ξυπνήσει, είχα έντονο πονοκέφαλο. Είπα στην Λίτσα να πάει αν ήθελε μόνη της για μπάνιο κι εγώ θα έμενα να ξαπλώσω και να ξανακοιμηθώ, μήπως και μου περάσει ο πονοκέφαλος, που είναι αλήθεια ήταν αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού μας ξενυχτιού. Έτσι κι έγινε.

Κατά τις δώδεκα, η Λίτσα έφυγε για μπάνιο κι εγώ έμεινα να ξαπλώσω μόνος στο τροχόσπιτο. Μετά από καμιά ώρα περίπου, σήκωσα το κεφάλι να δω τι γίνεται έξω στην παραλία. Είδα την Λίτσα να έχει ανοίξει τα πόδια της στην ξαπλώστρα κι έναν αράπη να της έχει απλώσει πολλά cd.

Σκέφτηκα ότι θα θέλει να αγοράσει κανένα η γυναίκα μου και ξαναξάπλωσα. Τράβηξα και τα κουρτινάκια του τροχόσπιτου να μην με ενοχλεί το φως της ημέρας. Μετά από κανένα τέταρτο, άνοιξε η πόρτα του τροχόσπιτου και μπήκε μέσα η Λίτσα με τον Έγιεν (έτσι τον φώναξε η γυναίκα μου). Κάθισαν στο απέναντι καναπεδάκι.

Εγώ έκλεισα τα μάτια μου και λίγο μετά άκουσα την κουρτίνα να κινείται. Ήταν σίγουρα η Λίτσα που ήθελε να δει αν είμαι ξύπνιος ή αν κοιμάμαι. Αφού σιγουρεύτηκε πως κοιμάμαι, την άκουσα να λέει προς τον Έγιεν:

- «Εγώ για να το πάρω, πρέπει πρώτα να δω αν παίζει σωστά».

Ο Έγιεν, τότε της είπε να του δώσει ένα cd player για να δοκιμάσουν το cd. Τότε, κι ενώ η Λίτσα έβλεπε προς εμένα, κι εγώ παρατηρούσα το κορμί της μέσα από την διαφάνεια που έφτιαχνε η κουρτίνα, τότε λοιπόν η Λίτσα του λέει:

- «Δεν μιλάω για το cd Έγιεν. Για το άλλο σου μιλάω τόση ώρα…»

Ο Έγιεν έμεινε κόκκαλο. Έγειρε προς το πρόσωπο της και την φίλησε σαν να φιλούσε μετά από χρόνια. Και η Λίτσα όμως δεν πήγε πίσω. Του τράβηξε το κεφάλι και το κόλλησε πάνω στο δικό της και άρχισαν να φιλιούνται με αφάνταστο πάθος. Αυτός, έπεσε πάνω της και άρχισε να την φιλάει στον λαιμό.

- «Θέλω να με γλείψεις παντού και να με πάρεις από παντού!», του είπε η Λίτσα.

Χαμήλωσε πιο κάτω και της έβαλε όλη την γλώσσα του μέσα στο μουνί της. Μέχρι εκείνη την ώρα η Λίτσα δεν είχε κάνει καμία κίνηση προς την πούτσα του και μου φάνηκε παράξενο.

- «Βγάλε τώρα, να δω πως είναι 25 πόντους πούτσα!», του είπε η Λίτσα. «Μην ξεχνάς ότι έτσι μου είπες έξω στην ξαπλώστρα. Ότι οι μαύροι την έχουν μέχρι και 25 πόντους».

Τότε ο Έγιεν, χαλαρά κι άνετα, άνοιξε το φερμουάρ του και από μέσα ξεπρόβαλε ένα τεράστιο εργαλείο, που ίσως και να ήταν 25 πόντους. Ένα «Ααααααα!» έφυγε από το στόμα της Λίτσας.

- «Τι είναι αυτό;»

- «Είναι όλο δικό σου πουτανάκι μου!», της είπε ο Έγιεν.

Άρχισε η Λίτσα να το περιεργάζεται, στην αρχή με τα χέρια και μετά με την γλώσσα της. Του έπαιρνε πίπα και το έπαιζε και με τα δύο χέρια ταυτόχρονα. Αυτός ξάπλωσε στον καναπέ και απολάμβανε το τσιμπούκι της, ενώ με το αριστερό του χέρι, της χάιδευε το μουνί.

Μετά από αρκετή ώρα τσιμπουκολαγνείας, την έπιασε και την κάρφωσε στην κυριολεξία πάνω στην πούτσα του. Σκλάβα πραγματική. Η Λίτσα μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και μετά από λίγη ώρα, είχε βάλει όλη την πούτσα του Έγιεν μέσα στο μουνί της, ενώ η φωνή της άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή.

Αυτός της φιλούσε τις βυζάρες της και την είχε κολλήσει ολόκληρη πάνω του πιέζοντας την από την πλάτη. Φαινόταν να ξέρει τι κάνει, αφού όσο την είχε προς αυτόν, τόσο την φιλούσε για να μην φωνάζει και άρχισε ήδη να βάζει τα δάχτυλα του εναλλάξ στον κώλο της. Σαν να την προετοίμαζε…

Αφού την γάμησε έτσι για αρκετή ώρα, και η Λίτσα είχε τελειώσει πάνω από πέντε φορές, την ξεκάρφωσε από πάνω του και την έβαλε στα τέσσερα μπροστά στο μεγάλο πούτσο του.

- «Τι θέλεις να κάνεις; Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι…», είπε η Λίτσα και αμέσως μια δυνατή κραυγή βγήκε από το στόμα της.

Ήταν η πούτσα του Έγιεν που άρχισε να περνάει μέσα στον κώλο της. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά, έφτασε στο σημείο να την έχει βάλει όλη μέσα. Τόσο, που δεν φαινόταν πούτσα. Η Λίτσα φώναζε συνέχεια και ακατάσχετα:

- «Σκίσε με! Τρύπα με! Κάνε με ότι θέλεις. Βίδωσε την μέσα όλη. Κάρφωσε την πουτσαρά μου!», και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθώ, μια που κι εγώ είχα αρχίσει να την παίζω εδώ και ώρα.

Την γαμούσε πισωκολλητά και τα δυο του χέρια είχαν αγκαλιάσει τα βυζιά της και τα πατούσαν, πατώντας και όλο της το σώμα προς τα πάνω. Η Λίτσα είχε γίνει πύραυλος. Είχε κολλήσει την πλάτη της πάνω στο στήθος του και κουνούσε συνεχώς τα κωλομέρια της για να περάσει όση πούτσα είχε απομείνει έξω από αυτήν.

Τον είχε κάνει κι αυτόν -αλήθεια- πύραυλο. Μόλις κατάλαβε ο Έγιεν ότι έφτασε προς το τελείωμα του, της είπε:

- «Τώρα, πουτανάκι μου, θέλω να το πιείς όλο. Θέλω να μου ρουφήξεις ότι έχω και δεν έχω!»

Η Λίτσα χωρίς δεύτερη σκέψη, γονάτισε και έβαλε όση πούτσα μπορούσε μέσα στο στόμα της. Λίγο μετά, κατάλαβα ότι άρχισε αυτός να χύνει, αλλά η Λίτσα ούτε που τραβήχτηκε καθόλου. Του ήπιε ότι είχε και δεν είχε, όπως της το ζήτησε. Και μόλις αυτός άρχισε να ηρεμεί, η δικιά μου άρχισε να τον γλείφει στα αρχίδια, και να του λέει:

- «Έχεις κι άλλα χύσια, τα αισθάνομαι…»

Σε τρία λεπτά αυτός άρχισε να ξαναχύνει προς το ανοιχτό στόμα της και η Λίτσα ξανακόλλησε τη γλώσσα και το στόμα της πάνω στο κεφάλι της πούτσας.

- «Είδες;», του είπε.

- «Ναι, αλλά πρέπει να φύγω γιατί θα με ψάχνει ο φίλος μου…», είπε ο Έγιεν.

- «A! Έχεις και φίλο;», ρώτησε η Λίτσα. «Την επόμενη φορά, να έχεις κι αυτόν μαζί σου!», του είπε.

- «Ναι, θα τον φέρω αν θέλεις, αλλά αν δεν μπορείς και με τους δύο, να ξέρεις ότι ο Τζον γαμάει και αντρικούς κώλους. Κατάλαβες;»

Η Λίτσα χαμογέλασε και είπε:

- «Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σου υπόσχομαι ότι θα σας πάρω και τους δύο».

Εγώ, αλήθεια καύλωσα, αλλά λίγο μετά μου έφυγε. Εξάλλου δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου gay. Αφού έφυγε ο Έγιεν, η Λίτσα ήρθε προς εμένα, είδε και πάλι ότι κοιμόμουν κι έφυγε αμέριμνη -δήθεν προς την παραλία για μπάνιο.

Αυτή την ιστορία είχα να σας καταθέσω, και να πω ότι από τότε άρχισα να προσπαθώ να φτιάχνω "προϋποθέσεις" έτσι ώστε να βολευτεί μια κατάσταση και να γαμηθεί ξανά η Λίτσα, χωρίς όμως να καταλάβει ότι το ξέρω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)