...

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

She is back: Η Sara Jean Underwood ξαναπήγε ΧαβάηΉλιος, θάλασσα και μια γυμνή γυναίκα, χωρίς σακίδιο αυτή τη φορά.Τον Φλεβάρη η Sara Jean Underwood πήγε για διακοπές στη Χαβάη φορώντας μόνο το backpack της. Εμείς 'ήμασταν' εκεί. Τον Μάρτη η Sara Jean Underwood, πήγε ξανά στη Χαβάη, χωρίς να φοράει ούτε το backpack της αυτή τη φορά. Εμείς, 'βρισκόμαστε' και πάλι εκεί. Μεταξύ μας, όπως εύστοχα είχε γράψει ένας φίλος στα σχόλια, και στη Σαλαμίνα να πήγαινε, εμείς πάλι εκεί θα 'ήμασταν'.

Η δεύτερη εξόρμηση της Sara Jean Underwood στη Χαβάη είναι τόσο καυτή που προκαλεί ακόμα και την ίδια τη φύση:Κατά τα άλλα, πολλά νερά, δέντρα, βουνά και η Sara.


πηγή

2 σχόλια:

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)