...

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

H Sara Underwood κάνει οτοστόπ γυμνή


Το μοντέλο από τις ΗΠΑ σε μία από τις εξορμήσεις της, έκανε και κάτι διαφορετικόΗ Sara Jean Underwood, είναι φυσιολάτρης και βρίσκει πάντα τα πιο ωραία τοπία για να φωτογραφηθεί. Τοπία τα οποία μερικές φορές επισκιάζει με τις καμπύλες της.

Το μοντέλο από τις ΗΠΑ σε μία από τις εξορμήσεις της, έκανε και κάτι διαφορετικό. Όπως βλέπετε για χάρη του Instagram πέταξε τα ρούχα της προκειμένου να βρει τρόπο να γυρίσει με οτοστόπ.

Καθισμένη στη μέση του δρόμου και κρατώντας μια αυτοσχέδια ταμπέλα που γράφει «οπουδήποτε», σχολιάζει στη λεζάντα της: «Θα με πάρεις μια βόλτα»;Παρακάτω δείτε μερικές ακόμα εικόνες από την πρόσφατη εξόρμηση του μοντέλου:

πηγή
https://sensual2day.blogspot.com/2017/05/h-sara-underwood.html#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)