...

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Απολύθηκε γιατί έκανε σεξ με τον Orlando Bloom

Αυτή ήταν σίγουρα η πιο περίεργη βάρδια της Viviana Ross ως barwoman.Άλλη μια μέρα στη δουλειά', αυτή είναι μία ατάκα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει η Viviana Ross, μοντέλο, ηθοποιός και σερβιτόρα στο Chiltern Firehouse Hotel του Λονδίνου για το τι συνέβη στο τέλος μιας βάρδια της την περασμένη εβδομάδας στο μπαρ του ξενοδοχείου, αφού μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να γνωρίσει τον Orlando Bloom, να κάνει σεξ μαζί του και να απολυθεί. Γεγονότα που έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους.

H Viviana:


Ο Orlando Bloom κατέβηκε στο μπαρ να πιει τα ποτά του. Εκεί γνώρισε την Viviana, η οποία εκείνη την ώρα σχολούσε και αφού αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, την κάλεσε στο δωμάτιό του. Εκείνη δεν αρνήθηκε, πέρασαν το βράδυ μαζί, αλλά η Viviana έκανε το λάθος να μείνει στο κρεβάτι μέχρι το πρωί. Εκεί την επόμενη μέρα τη βρήκε γυμνή ένας από τους μάνατζερς του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να την απολύσει, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του ξενοδοχείου απαγορεύονται οι σχέσεις των υπαλλήλων με πελάτες.

Πάντως, ο Bloom μόλις έμαθε για το τι συνέβη, πήρε τηλέφωνο το κορίτσι για να του ζητήσει συγγνώμη.
πηγή
https://sensual2day.blogspot.com/2017/05/orlando-bloom.html#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)