...

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018
Αν την έχεις παρακολουθήσει από το ξεκίνημα της, τότε αυτό που διαβάζεις στον τίτλο δεν θα σε ξαφνιάσει.Η Άιρλαντ Μπάλντουιν ξεκίνησε από τα 18 της να φωτογραφίζεται και στο 90% των περιπτώσεων τα ρούχα ήταν σαν απαγορευμένα. Δεν τα φορούσε ποτέ. Είτε με εσώρουχα είτε χωρίς αυτά, το ατίθασο κορίτσι του Άλεκ Μπάλντουιν έκανε σαφές ότι θέλει να κάνει καριέρα στον χώρο του sexy modeling.Σήμερα είναι μόλις 22 ετών και νιώθουμε λες και την βλέπουμε για τουλάχιστον μια δεκαετία. Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι δεν άφησε ποτέ κανέναν παραπονεμένο και δεν περνούσαν μεγάλα διαστήματα από φωτογράφιση σε φωτογράφιση.

Η… μινιμαλιστική της αντίληψη γύρω από την ενδυμασία είναι εναργής για άλλη μια φορά. Για χάρη του φωτογράφου Τάιλερ Κάντελ, η Άιρλαντ Μπάλντουιν έβαλε το μαγιό της και ένα λευκό μπλουζάκι και ξάπλωσε στην ακροθαλασσιά, αφήνοντας το κύμα να την βρέξει.


Στη συνέχεια τα αφαίρεσε όλα και προσέφερε τη θέα του απίστευτα καλλίγραμμου κορμιού της σε όλο το Instagram και εν πάσει περιπτώσει όλους όσοι δουν αυτές τις φωτογραφίες. Από δω και πέρα τα λόγια δίνουν τη θέση τους στις εικόνες.


https://sensual2day.blogspot.com/2018/05/blog-post.html#more
Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)