...

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

«...Τουλάχιστον άσε με έστω να σου παίξω τον πούτσο! Μην με απορρίπτεις χωρίς να με δοκιμάσεις. Θα σου αρέσει, θα δεις...». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Lola πριν αρχίσει να ανεβοκατεβάζει με τσαχπινιά την παλάμη της πάνω στην πούτσα του φίλου της.

Αυτή η απίστευτα χοντρή και ΠΑΧΥΔΕΡΜΗ γουρουνοπουτάνα, είχε πάρα πολύ καιρό να γαμηθεί και το μουνί της έσταζε από καύλα αναζητώντας πούτσο να ξεσκιστεί κάθε μέρα. Έβαλε στο μάτι έναν φίλο της (για την ακρίβεια απλά γνωστό της) που πάντα τον γούσταρε στα κρυφά και τον σκεφτόταν, αλλά... πώς να του το πει; Πώς μια χυδαία χοντρή με υπερβολικά κρεμασμένα πατσοκοίλια σαν την Lola να ξεστομίσει τέτοιο πράγμα σε άντρα; Πως να του πει «θέλω απεγνωσμένα να με ξεσκίσεις στον πούτσο» χωρίς να τον αηδιάσει και χωρίς να φάει πανηγυρικό άκυρο;


Μετά από πολύ καιρό η Lola πήρε το θάρρος και του μίλησε, του είπε ξεκάθαρα «θέλω να με γαμήσεις», αλλά αυτός όπως ήταν φυσικό δεν δέχτηκε!!! Ένιωσε πολύ άβολα... αυτή όμως επέμενε. Του κωλοτρίβονταν με τα τεράστια κωλομέρια της και χάιδευε τα απαράδεκτα και παχουλά βυζιά της, κοιτώντας τον με λάγνο βλέμμα και με την πρόστυχα βαμμένη καυλόφατσά της έκανε πονηρά νοήματα συνεχώς. Επειδή όταν μια γυναίκα θέλει κάτι πολύ το πετυχαίνει, η καριόλα η καταφερτζού η Lola πέτυχε σε πρώτη φάση τον σκοπό της και έπεισε τον (τυχερό...) τυπά να του παίξει μια περιποιημένη μαλακία. Και που ξέρετε... ίσως μια μέρα να γλυκαθεί κι αυτός και να την γαμήσει τελικά την γουρούνα την Lola!!!


Αμάν βρε Lola τι φωτιές μου ανάβεις... ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΜΩΡΗ
ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!! Παλιοκαριόλα γαμώ τα προκοίλια σου!!!Κοιτάξτε πως κρέμασαν τα χοντροβυζιά της! Τσεκάρετε κοιλιά!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΥΖΙ, ΚΥΡΙΟΙ....Μακιγιάζ τελειωμένης πόρνης και μανικιούρ μουνάρας ψηλομύτας...Αμάν, αμάν....«Επιτελούς η στιγμή που περίμενα...»
Χάρηκε η ψώλα!!!Εγώ πάντως, χύνω για τρίτη φορά...

Απίστευτη αίσθηση να σου τον παίζει τέτοια καριόλα, με τέτοια καυλοδάχτυλα
και μακριά νύχια!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)